čtvrtek 26. července 2007

FAKTA NEJHOLEJŠÍ

Dan Moravec


Upozornění: vyjadřuji se pouze k výrokům J.Vacka, nikoli k jeho osobě či působení.

Viz „Holá fakta“, Jiří Vacek, 23.7.07.

JV: Kauza-Vacek uvedla 14.3. „Rozhovor s Danem Moravcem“. Ten končí (Nekončí, končil – pozn. DM), cituji doslova:„KV: No vidíš (Dane), dokonce jsi mu (Vackovi) množil zdarma kazety. Kdo mu to teď bude dělat? I proto se na tebe zřejmě zlobí. Dane děkuji za rozhovor.“
Dan mlčí a necítí potřebu uvedené vyvracet.

Ano, necítí, protože právě tento dovětek byl den po vydání rozhovoru stažen jako nepřesný. Viz „Mýty a fakta“. Proč vyvracet něco, co bylo okamžitě zlikvidováno? Cituješ z něčeho, co na internetu už 4 měsíce není. Není (a kromě jediného dne nebylo) to tam, protože to prostě není pravda.

JV: Až 17.7.07 po 4 měsících najednou ve výše uvedeném článku píše: „Čestně prohlašuji: kazety jsem nevyráběl ani nemnožil“. Jinými slovy Dan usvědčuje KV ze lži. Vzhledem k jeho přátelství s KV mu lze věřit. Dále se jen vykrucuje ze své zodpovědnosti: „A ani to nikde netvrdím“.

Ano, nikde to netvrdím. Jediná zmínka byla v dovětku rozhovoru, který byl jako nepřesný stažen den po vydání rozhovoru. Proč po čtyřech měsících ? Protože jsi to ty, kdo celé 4 měsíce tvrdí, že to tvrdím. Netvrdím to.

JV: A co uvedený rozhovor? Je přece jeho a on jako autor je zodpovědný za to, co v něm stojí. Proč připustil otištění takové lži?

Právě proto, že je jako autor za rozhovor odpovědný, nechal onen nepřesný dovětek okamžitě stáhnout. Proto nepřipustil „otištění“ takové lži. (pozn. - na internetu se netiskne, Jiří, to jenom v knihách, novinách…)

Mimochodem, ty jako autor jsi zodpovědný za to, co stojí ve tvých knihách a článcích o šaktipatu a například počtu nahraných kazet. A to, co tam stojí, není pravdivé. Proč jsi připustil otištění takové lži? Co otištění, vznik takové lži ve své mysli?

JV: Navíc jí brání jako „nepřesnost“.

Protože to nepřesnost byla. A jako taková okamžitě zmizela. Nemám co bránit.

A co tvoje „nepřesnosti“ se šaktipatem, Jiří? Že jsme se neptali, že nám matky (byla jedna) předaly zlou energii (pár oddaných Anandi Ma se dost divilo, kde J.Vacek k takovým nepodloženým závěrům o zlé energii došel, když už si říká džňánin – bez jakýchkoli důkazů jsi pohanil jejich guru), že to byly dvě ženy v oranžovém rouchu a další hrubé nepřesnosti, které jsi asi někde slyšel a bez ověření zveřejnil.

O šaktipatu od tebe opět ani slovo, viď? Pořád voláš po věcných důkazech. Tak jsi je dostal. A …nic. Jak příznačné.

JV: Takových „nepřesností“ používají moji nepřátele stále. Je zajímavé, že vždy tak, abych byl co nejvíc pošpiněn. Prostě se vymyslí ta nejhorší lež a nechá se působit, dokud není vyvrácena. Pak se potichu, aby nikdo nevěděl, stáhne nebo se prohlásí za „nepřesnost“ a obratem se vymyslí nová. Na nějaké omluvy a vysvětlení, jak jsou takové „nepřesnosti“ možné, se nehraje. To se prostě nenosí.

Jiří, ty ses omluvil za „nepřesnosti“ o šaktipatu? Nestáhls je ani potichu ani nahlas. A nikdo z těch, kteří pravdu znají, se neozvali. Na nějaké omluvy a vysvětlení, jak jsou takové „nepřesnosti“ možné, se nehraje. To se prostě u satgurua nenosí, že?

JV: Co bylo cílem této „nepřesnosti“? Navodit v lidech dojem, že Dan nám zdarma dodával stovky kazet a my je draze prodávali, a tak vzbudit v pošetilých důvěřivcích závist a rozhořčení nad hamižným Vackem.

Ne, nebylo, žádný cíl nebyl, jednalo se jen o popis skutečných událostí. („Cikán podle sebe hádá“, píšeš ve svém životopise. Podle čeho hádáš ty, že tě napadají takové věci?).
Dovětek byl jako nepřesný stažen, aby nedošlo ke lži.
Také budeš měnit obsahy kapitol z knih, kde jsou lži o šaktipatu?

JV: Jeho hrátky se slovy „vyráběl“ a „množil“ jsou jen pokusy o mlžení. Je to totéž, jako kdyby vrah tvrdil, že nevraždil, ale pouze zabíjel. Každý ví, že v této souvislosti je množit kazety totéž jako je vyrábět. Jsou to synonyma.

Toto „každý ví“, a podobné obraty, když použije novinář v textu, dostane výtku, že manipuluje se čtenářem či posluchačem.
Nemám proč a co mlžit. Ani nevyráběl, ani nemnožil, nepřesný dovětek o tomto byl stažen den po vydání rozhovoru = 15.3.2007

JV: Dan se zařadil mezi stoupence KV, kteří stále jen lžou. Jednou o množení kazet zadarmo Danem, jindy o mé spolupráci s StB. Jelikož mu takoví lidé nevadí, je stejný jako oni, včetně důvěryhodnosti. Nechal jejich lži o množení kazet zdarma 4 měsíce působit, aniž by řekl pravdu. To o něm dostatečně vypovídá. Pravdu v lásce rozhodně nemá.
Nějaká omluva, že se nechal propůjčit jako zástěrka lhaní KV o kazetách, jej ani nenapadne. Lži mu nevadí.

Žádné lži jsem působit nenechal. Žádné 4 měsíce. Dovětek byl stažen jako nepřesný den po vydání rozvorou. Opravdu to nejsi schopný (spíše ochotný) pochopit? Máš doma zřejmě článek vytištěný na papíru. Chápu. Možná se podívej na internet než zase rozpoutáš skandál. Jenže ty asi potřebuješ z Dana udělat nedůvěryhodnou osobu. Zloděj křičí, chyťte zloděje J

Lidé, kteří znají pravdu o šaktipatu a neuvedli lež J.Vacka na pravou míru, jsou stejní jako on, včetně důvěryhodnosti, jelikož jim taková lež nevadí. J.Vacek nechává lži o šaktipatu působit 5 let, aniž by řekl pravdu. To o něm dostatečně vypovídá. Pravdu v lásce rozhodně nemá. Nějaká omluva jej ani nenapadne. Lži mu nevadí.

Toto jsou tvoje praktiky, které se obrátily proti tobě. Máš, co jsi zasel. Nazývej to zlem, nazývej to jak chceš, popiš tuny papíru a vymýšlej si další a další fantasmagorické konspirace, ale to nic nezmění na tom, že jsi o šaktipatu lhal.
Vytrvale a záludně. A ti, co mlčí a vědí, jak to bylo, lžou s tebou.

Buď s Bohem, Jiří. Věřím, že se ti někdy konečně uleví.

mailto:kauza.vacek@gmail.com