čtvrtek 26. června 2008

"Mistrovské osoby" strhávají duše?

Vážený pane Filipe Jelínku,

ve svém otevřeném dopise na webu Jiří Vacek - Satguru ze dne 20. 6. píšete o Evě a Jiřím Krutinových, že pan Pařík prý vůbec neví, co všechno nesobecké práce za den tito udělají.
Prosím tedy o laskavé specifikování toho, co konkrétně za den nesobeckého tyto "mistrovské osoby" udělají. Asi máte pravdu, o nesobecké činnosti manželů Krutinových neví nejen pan Pařík, ale patrně vůbec nikdo.

Zároveň prý tito (Eva a Jiří Krutina) strhávají duše. To Vám musím dát naprosto za pravdu. Je dobře a zároveň s podivem, že tato pravda o Krutinových vyšla najevo i na blogu pana Vacka. Strhávání duší patří též do jejich "nesobeckého" konání?

Jste statečný muž. Předem děkuji za odpověď.

Miloš Tomáš

P.S. Pokud jde o Vaše mylné informování, zúčastnil jsem se mnoha různých společných veřejných i neveřejných meditací. Nevím z čeho jste usoudil, že nikoliv. Patrně jste vyšel z některých mnohých lží pana Vacka. Anebo prostě, že jsme se nezahlédli v jeho "meditační klubovně", kam po absolvování testu pana Dymanuse přes internet mně byl vstup zapovězen? Nemyslíte si, že veřejné meditace probíhají pouze pod patronací pana Vacka, viďte?