čtvrtek 6. prosince 2007

TROJJEDINOST VACKA, MARÍČI A PŘIKRYLA

Naši čtenáři dlouho očekávají, jestli se pan Vacek pochlapí a zareaguje na článek pánů z Avataru: „Domeček z falešných karet Jiřího Vacka“ http://kauza-vacek.blogspot.com/2007/10/domeek-z-falench-karet-jiho-vacka.html, v němž mu byla dokázána série účelových lží a obcházení autorského zákona. Dle předpokladu se pan Vacek snaží odvést od tohoto jemu nemilému tématu pozornost, což ovšem neznamená, že necháme tuto problematiku jednoduše vyšumět, budeme se k ní vracet. Dnes přinášíme reakci pana Martina Paříka na další sprostý útok Jiřího Vacka.


TROJJEDINOST VACKA, MARÍČI A PŘIKRYLA
Martin Pařík

Stanislav Přikryl je údajným autorem hanebného pamfletu http://www.jirivacek-satguru.cz/clanky/aktuality/zpusoby-tomasovcu , v němž za absence jakýchkoli důkazů, věrohodných argumentů, citací apod. očerňuje „tomášovce“- koho má tímto lehce pejorativním pojmenováním konkrétně na mysli, neuvádí. Stylem i obsahem se jeho příspěvek nápadně podobá vylhaným statím Zuzany T. alias maríči. Jaký je podíl této programové lhářky, přítelkyně pana Vacka, na příspěvku S. Přikryla? Patrně větší, než Vacek tuší. Přinejmenším jde o manifestaci téže mentální sféry, téže neblahé úrovně vědomí, jež je i domovinou J. Vacka.
Malá odbočka: Josef Šťastný, horlivý SMSkový donašeč, jenž svého času navštívil v doprovodu dvou dalších Vackových čélů Avatar za účelem inzultace autora pověstného článku v Doteku (Jak jsem hledal sebe a nalezl boha), vehementně tvrdil, že na Vackově webu neexistovala rubrika „zkušenosti našich přátel (podstatné je slovo „přátel“), v níž byly zveřejněny štvavé články zmíněné lhářky maríči. Jako správný demagog, vyškolený Vackem, mne obvinil, že jsem si tento název rubriky vymyslel, že slovo „přátel“ v ní nefigurovalo. Naštěstí existuje více svědků, kteří tuto rubriku pamatují. Ani samotný správce webu pan Robík Pettinger existenci rubriky nezpochybnil a na přímou otázku odpověděl vyhýbavě, abych se raději věnoval duchovním věcem. Jistě měl pravdu, co mu však bránilo odpovědět zpříma – ano ano, ne ne? Jeho vytáčka jenom dokládá pomýlenost J. Šťastného. Smyslem tohoto odbočení bylo doložit korektnost úvahy, že maríči lze považovat za přítelkyni Jiřího Vacka, když zařadil její dva příspěvky do uvedené „přátelské“ rubriky.

Co tedy spojuje trojlístek jmen v nadpisu? Neschopnost a neochota vidět, mluvit, žít pravdu. Jsou to spřízněné nešťastné duše, které v sobě navzájem hledají oporu. Je těžké být sám v těžkém antagonizmu s vlastním svědomím, svou vlastní podstatou. Chrlením nenávistných, scestných, lživých myšlenek klidu mysli nedocílíte, pane Vacku, Zuzano T. i S. Přikryle!
Závěrem si dovolím připomenout slova velkých mužů: Bůh je všudypřítomný a vždy milostivý. Je dobré je mít stále na paměti.

mailto:kauza.vacek@gmail.com